Bruks instruksjoner (Norsk)

Dette er en elektrisk bil. Sik fungerer den...

Du vil trenge den bil-formede nøkkelen (fjernkontrolleren). IKKE la den ligge igjen i bilen etter å ha parkert. IKKE trykk på den, bare ha den med deg.

  1. trenger du bare gå nerme bilen og dørhåndtakene vil sprette ut. Hvis de ikke gjør det, trykk ganske hardt på dørhåndtaket. Det vil komme ut. Dra så i håndtaket og døren vil åpne etter et halvt sekunds forsinkelse.
  1. a) Sitt i førersetet B) hold på bremsene c) speedometeret vil dukke opp foran deg d) bilen er «på» og er klar til å kjøre (den har ingen motor-lyd)
  2. a) hold en fot på bremsen før du skifter gir b) girspaken befinner seg på styrekolonnen til høyre (Som noen Mercedes biler) c) Dra girspaken til «R» og ned til «D» (den har ingen motor-lyd) d) trykk på gassen, og du kjører (Vær forsikig, bilen er veldig følsom!)
  1. a) Når du er i parkeringsplassen, press chrome knappen ved enden av gir skiftet.  En «P» skal dukke opp under speedometeret. B) Gå ut av bilen og den vil skru seg av automatisk. c) Dørene låses automatisk når du går unna med nøkkelen.
  1. Takk!

Please Confirm You've Read Our Terms

Before we add your item to your cart, we need to confirm you have read and agree with our:

Links will open in new window.

Yes, I Agree. Add to Cart!

No, Please Cancel